Nieuws

12.02.18

Opening strandseizoen Hoek van Holland

Ook dit jaar is op Hemelvaartsdag, donderdag 10 mei 2018, de opening van het strandseizoen in Hoek van Holland. Bij de strandpaviljoens is het één groot feest met live muziek en DJ’s. 

De paviljoens bieden entertainment van straattheater tot zang en dans. Verder is een grote braderie met verschillende stands met een divers aanbod. Het wordt ook wel de langste braderie van Hoek van Holland genoemd!

Wil je graag een kraam of grondplaats huren schrijf je dan nu in via de marktlijst.

opening strandseizoen hoek van hollandlaat een reactie achter » Deel dit artikel op

12.02.18

Renesse centrum Lentemarkt

Op Zondag 6 mei 2018 vindt de Lentemarkt plaats in het centrum van Renesse. Bij de Hoge zoom staan er vele kramen en je kan gerust na het winkelen even bijkomen met een hapje en een drankje bij de vele terassen. U bent van harte welkom vanaf 13 uur in het altijd gezellige Zeeland. Wilt u een kraam huren dan kan dat via onze marktlijst.

Lentemarkt Renesse braderie 6 mei 2018laat een reactie achter » Deel dit artikel op

12.02.18

Jaarmarkt, Braderie Scheveningen boulevard

Op Zondag 29 april 2018 vind de Jaarmarkt/Braderie plaats op de boulevard van Scheveningen. Vanaf 11 uur bent u van harte welkom om te komen winkelen langs de vele kramen. Of om een lekker hapje of drankje te doen bij de vele strandtenten. Wilt u graag een plekje reserveren? Dan kunt u zich inschrijven via de marktlijst.

Jaarmarkt braderie scheveningenlaat een reactie achter » Deel dit artikel op

12.02.18

Koningsdag Katwijk aan Zee

Koningsdag vier je natuurlijk in Katwijk aan Zee! Op de Zwaaikom is er de traditioniele oranjemarkt op vrijdag 27 april 2018 met vele kramen. U bent vanaf 10 uur tot 17 uur van harte welkom in Katwijk aan Zee. Wilt u graag een kraam of grondplaats huren dan nodigen wij u graag uit om u in te schrijven via de marktlijst.

Koningsdag oranjemarkt Katwijk aan Zeelaat een reactie achter » Deel dit artikel op

12.02.18

Voorjaarsmarkt Poortugaal

Op zaterdag 21 april 2018 vind de voorjaars markt plaats in het centrum van Poortugaal. Met een spetterend podiumprogramma is weer genoeg te doen in de oude dorpskern van Poortugaal. Wilt u een kraam of grondplaats huren? Dan kunt u een plekje reserveren via de marktlijst.

braderie poortugaallaat een reactie achter » Deel dit artikel op

12.02.18

Paasmarkt Zierikzee

Op zaterdag 31 maart 2018 begint de eerste markt van het seizoen in het gezellige centrum van Zierikzee. Tijdens dit Paasweekend is dit drukbezochte evenement een opening van het nieuwe toeristenseizoen. U bent vanaf 10 uur van harte welkom. Op zondag 1 april is er een Renesse een paasmarkt. En in Burgh Haamstede op maandag 2 april.

Wilt u graag een kraam of grondplaats huren? Schrijf u dan in via de volgende link; marktlijst.

Paasmarkten zeelandlaat een reactie achter » Deel dit artikel op

26.01.18

Ibiza fairs 2018

Kroko's Evenementen organiseert dit jaar vele Ibiza Fairs op diverse locaties in Nederland.

Dit jaar zijn we te vinden in; Ibiza Fair Scherpenzeel, Ibiza Fair Renesse, Ibiza Fair in Brouwershaven, Ibiza Fair Zierikzee, en in Hellevoetsluis tijdens de Vestingdagen. Schrijf je nu in op een van deze Ibiza fairs; Marktlijst 2018.

 laat een reactie achter » Deel dit artikel op

03.04.17

Feestmarkt Scherpenzeel

Feestmarkt scherpenzeel

Feestmarkt in scherpenzeel centrum, op woensdag 31 mei kunt in het centrum van Scherpenzeel bezoeken met vele kramen, muziek, een brocante fair in de marktstraat met vele kramen antiek en brocante en diverse kinderattracties.

Van 15-21 uur bent u van harte welkom!

Wilt u nog een kraam huren op de feestmarkt of op de brocante fair klik dan hier om een kraam te huren.laat een reactie achter » Deel dit artikel op

03.04.17

Meimarkt scheveningen

meimarkt scheveningen boulevard

Zondag 28 mei is er de meimarkt op de boulevard van Scheveningen met muziek, vele kramen en kinderattracties.

Kom gezellig langs en pak een terrasje op de boulevard of maak een wandeling op het mooie strand van Scheveningen.

Wilt u graag een kraam huren tijdens dit evenement? Klik dan hier om een kraam te boeken; meimarkt.laat een reactie achter » Deel dit artikel op

03.04.17

Oranjemarkten en Koningsdag

braderie oranjemarkten koningsdag

Komende dagen kunt u ons vinden op de volgende oranjemarkten en koningsdag evenementen.

Op 22 april is er rondom de kerk een oranjemarkt in Renesse.

Op 25 april is er de tradtitioniele oranjeavondmarkt op de zwaaikom in Katwijk aan Zee.

Op Koningsdag is er in Nieuwerkerk aan den Ijssel de tradtioniele Koningsdag in het oude dorp.

In Zierikzee wordt Koningsdag gevierd met de koningdagmarkt met vele kramen en activiteiten en een optreden van Dirk Scheele en een muziekprogramma.

 

Wilt u graag een plekje reserveren op een van deze oranjemarkten klik dan op de volgende link; oranjemarkten reserveren.laat een reactie achter » Deel dit artikel op

page 1 of 7   >  >>