Nieuws

18.05.21

Nog even geduld aub...

Wat duurt wachten lang....

 

Zoals jullie zien is de marktlijst nog steeds niet online voor reserveringen. Wij wachten op het kabinet, zij zullen binnenkort een toetsingskader samenstellen waarin alle voorwaarden staan voor de gemeentes om de vergunningen te verlenen.

Natuurlijk hopen wij dat dit zo snel mogelijk gaat gebeuren. Hou daarom onze social media kanalen in de gaten, op Facebook en Instagram zullen we als eerste melden welke markten er door mogen gaan.

 

Voor nu blijf gezond en tot heel snel!

 

Groeten van het Kroko team.laat een reactie achter » Deel dit artikel op

16.12.19

Sfeermarkten Arcen

 

In 2020 gaan we de Sfeermarkten in Arcen organiseren, er is plaats voor zo'n 250 deelnemers.

Op de Sfeermarktroute liggen vijf sfeerpunten met live entertainment. Elke week is er ander entertainment. Live muziek, straattheater en ander amusement maken de markt extra levendig en aantrekkelijk. Ook is er aan de kinderen gedacht en is er een kinderplein ingericht bij de kerk. Zij kunnen hier volop genieten van allerlei leuke kinderattracties en activiteiten.


In de 2e week van januari staat onze Marktlijst 2020 weer online en kunt u reserveren....laat een reactie achter » Deel dit artikel op

10.10.16

Marktkraam reclame banner

Bij Ster in Reclame kunt u vanaf 10 euro per M2 een marktkraam banner laten maken, marktkraam reclame zodat u goed opvalt op een van onze evenementen. Bij ons bent u aan het juiste adres voor marktkraamreclame, marktzeilen en tafelrokken, banners en stickers. Voor meer informatie zie de website www.sterinreclame.nl of zie de volgende link voor meer informatie; marktkraam reclame.

 laat een reactie achter » Deel dit artikel op

20.03.15

Jaarmarkt Scheveningen boulevard

jaarmarkt scheveningen krokos evenementen

Op Zondag 26 April 2015 organiseert Kroko's Evenementen de Jaarmarkt op Scheveningen boulevard met vele kramen. 

De jaarmarkt duurt van 11-18 uur en wordt al sinds 2007 jaarlijks gehouden op de boulevard van Scheveningen. Deze 8e jaarmarkt heeft ruim 150 kramen en begint bij het Carlton Hotel en loopt door tot ver voorbij Sealife Center in Scheveningen. De locatie is strandweg in Scheveningen. Wil je graag een plekje op deze markt bemachtigen bekijk hier dan de Marktlijst 2015.

 

 

 

 laat een reactie achter » Deel dit artikel op

20.03.15

Paardenmarkt Elst

Dit jaar mogen wij Kroko's Evenementen in samenwerking met Stichting Elster paardenmarkt de paardenmarkt organiseren in Elst. De paardenmarkt wordt gehouden op Maandag 7 september 2015 in Elst. De paarden markt is een levend monument en behoort tot de grootste paardenmarkten in Nederland. Met ruim 200 kramen en een grote verscheidenheid aan branches zullen we ism met de Stichting er een groots evenement van maken dat jullie niet mogen missen.

 

Wil je graag een plekje bemachtigen op de paardenmarkt reserveer dan je plekje via deze link: Marktlijst 2015

Wil je ook graag dat Kroko's Evenementen bij u een themamarkt/jaarmarkt organiseert  Stuur ons een e-mail

paardenmarkt krokos evenementen

 laat een reactie achter » Deel dit artikel op

19.01.15

Renessedag 2015

Kroko's Evenementen organiseert in samenwerking met Stichting Renessedag de Renessedag 2015. In de editie van 2015 zullen er vele kramen staan rondom de kerk in Renesse.

Tevens zal de Ganzenfanfare een optreden verzorgen op de Renessedag. De ganzenfanfare is een eeuwenoude tradtie van het ganzenhoeden met rasechte Toulouser ganzen.

Voor de Renessedag zijn we nog op zoek naar standhouders. De kosten voor een marktkraam bedragen 80 € per kraam of 20 € per meter voor een grondplaats.

Tijdstip: 10.00 uur tot 16.00 uur

Reserveer nu je plekje door hier te klikken en mis deze editie niet van de Renessedag 2015: Marktlijst 2015

 

Renesse dag organisatie krokos evenementenkrokos evenementen organisatie braderie

 laat een reactie achter » Deel dit artikel op

19.01.15

themamarkten

Op zoek naar een organisatieburo voor het organiseren van een themamarkt? Kroko's Evenementen organiseert in opdracht van ondernemersverenigingen, stichtingen, winkelcentra's themamarkten. Neem vrijblijvend contact met ons op en wij informeren u over de mogelijkheden.

Neem contact met ons op: Contact

 laat een reactie achter » Deel dit artikel op

19.01.15

organisatieburo jaarmarkt

Kroko's Evenementen organiseert meer dan 100 evenementen, jaarmarkten, braderieën, door heel Nederland. Met als enige organisatieburo een mobiel kantoor met AED staan wij dichtbij de standhouders en bezoekers van het evenement. Het rijdend kantoor dient naast zijn taak als mobiel kantoor een centraal aanspreekpunt op de markt. Tevens dient het mobiele kantoor als EHBO post met gecertificeerde EHBO hulpverleners.

Kroko's Evenementen werkt al vele jaren als vertrouwde partner in het organiseren van kleine en grootschalige jaarmarkten en evenementen.

 

Hieronder een foto van ons mobiel kantoor van Kroko's Evenementen:

organisatieburo braderie

 

organisatiebureau jaarmarkt

 

Kroko's Evenementen organiseert elk evenement op haar authentieke karakteristieke eigenschappen. Samen bouwen we naar een jarenlange samenwerking. Bekijk hier onze marktlijst van 2015: Marktlijst 2015

 

Wilt u graag een vrijblijvend gesprek voor uw winkelcentrum, stichting, organisatie neem dan contact met ons op: Contact

 

Team Kroko's Evenementen

 laat een reactie achter » Deel dit artikel op

19.01.15

winkelcentrum promotie

Kan uw winkelcentrum wel een boost gebruiken? Winkelcentrum promotie voor uw winkelgebied? Kroko's Evenementen verzorgt meer dan 100 jaarmarkten en evenementen en voorziet vele winkelcentra's van winkelcentrum promotie gedurende het hele jaar. Wil je ook graag een vrijblijvende offerte ontvangen van de winkelcentrum promotie specialist Kroko's Evenementen. Neem dan vrijblijvend contact met ons op: Contact

 

 laat een reactie achter » Deel dit artikel op

19.01.15

jaarmarkt

Standhouders gezocht voor diverse jaarmarkten, themamarkten door heel Nederland. Kroko's Evenementen organiseert meer dan 100 jaarmarkten en evenementen door heel Nederland. Voor de jaarmarkten, braderieën, markten zijn we op zoek naar standhouders, markthandelaren om op onze jaarmarkten te staan. Bekijk hier onze marktlijst met al onze markten, evenementen voor het jaar 2015. Klik hier voor de markten: Marktlijst 2015 Klik hier voor onze algemene voorwaarden: Algemene Voorwaarden Klik hier voor hulp bij reserveren: Hulp bij Reserverenlaat een reactie achter » Deel dit artikel op

page 1 of 2   >  >>