Thema markten

 

Kroko’s Evenementen organiseert naast de reguliere jaarmarkten de themamarkten. Klik op de volgende link:  Marktlijst 2021 om deel te nemen aan een van onze thema markten. De themamarkten zijn gemarkeerd in het roze op de website.


Aan de volgende thema’s plaatsen we een evenement/jaarmarkt met bijpassende attracties en vermaak, zodat het publiek op een leuke manier verrast wordt. Wat resulteert in meer bezoekers en meer koopkracht in de omgeving. Onderstaande themamarkten organiseert Kroko's Evenementen in diverse plaatsen door geheel Nederland.

 

Ibiza Fair

De wekelijkse hippymarkten op Ibiza zijn razend populair! Kroko's Evenementen organiseert de Ibiza Fairs op diverse plaatsen door heel Nederland. Diverse standhouders verkopen Ibiza gerichte producten, feather extensions, ibiza styled kleding, hoeden, hippe en zelfgemaakte kleding, schoenen, zonnebrillen, omslagdoeken. Proef de entourage van Ibiza op een van onze Ibiza fairs.

Verkoopt u Ibiza gerelateerde producten, sieraden, accessoires, kleding, home made producten uit Spanje, kortom alles wat gerelateerd is met het thema Ibiza. Schrijf je dan in op een van onze Ibiza Fairs. Klik op de volgende link om je in te schrijven: Ibiza Fair.

Ibiza fair krokos evenementen Ibiza markt  ibiza fair krokos evenementenBoerenstreekmarkt

Streekgerichte standhouders presenteren op nostalgische wijze hun streekproducten. Ambachtelijk gebakken brood, unieke proeverij kramen, een boerenstreekmarkt trekt veel bekijks voor uw evenement. Tegen een meerprijs kan er een boerenstreekmarkt naast uw evenement geplaatst worden.

Verkoopt u boerenstreekproducten, ambachtelijke producten en wilt u graag op een van onze themamarkten staan? Klik dan hier om uw in te schrijven: Boerenstreekmarkt.

boerenstreekmarkt  streekmarkt laten organiseren  boerenmarkt

 


Boekenmarkt

De boekenliefhebbers kunnen hun hart ophalen bij het bezoeken van de boekenmarkten van Kroko's Evenementen. Vele boeken, romans passeren de revu tijdens de boekenmarkten.

Verkoopt u boeken, stripboeken en wilt u graag op een van onze boekenmarkten staan? Klik dan hier om uw in te schrijven: Boekenmarkt.

boekenmarkt krokos evenementen  boekenmarkt laten organiseren   boeken markt krokos evenementen


 

Standwerkerconcours
Een markt krijgt pas echt cachet, als er op de ouderwetse en vooral ook luidkeelse wijze handel aan de man wordt gebracht.
Deze manier van handel bedrijven is iets wat in elke cultuur wordt gedaan. Iets wereldlijks, een echte kunst.
Kroko’s evenementen organiseert het standwerkerconcours in samenwerking met de CVAH inclusief prijzen en spectaculaire prijsuitreiking.
Het concours zorgt altijd voor een leuke bedrijvigheid en veel bekijks. Wilt u graag een standwerkersconcours op uw evenement neem dan contact met op: Standwerkersconcours.

standwerkersconcours   standwerkersconcours   standwerkers

 

 


Verder zijn er nog diverse themamarkten die we naast de reguliere themamarkten organiseren zoals de Zomermarkten, Halloweenmarkten, Sinterklaasmarkten, Pepernotenmarkten, en Vlooienmarkten, en natuurlijk de sfeervolle Kerstmarkten.


Wilt u een evenement op maat voor u samengesteld, neem dan vrijblijvend contact met ons op of bel met Bianca 06 - 300 68 562!